Food Supaya Sajrone metenge First trimester

Food Supaya Sajrone metenge First trimester:Ngisi diet uga imbang penting banget ing kabeh kaping, nanging iki luwih penting nalika lagi ngandhut. Sampeyan bakal nemokake Nutrition penting, vitamins, lan mineral ing artikel iki sing ngembangaken baby needs.Most dhaharan sing apik Nanging, maca ing, kanggo nemokake sawetara jajanan sing kudu supaya saindhenging meteng.

Food Supaya Sajrone metenge First trimester

vegetarian: Vegetarian sing penting kanggo diet imbang kanggo diamati. Nanging, iku penting kanggo nggawe mesthekake yenvegetarian
lagi mlaku sakabeheng lan di resiki kanggo nyegah agen potensial sing bisa nimbulaké sawetara kelainan kaya toxoplasmosis ing. Tansah mesthekake yen vegetarian Panjenengan uga sakabeheng sadurunge mangan.

 

daging mentahdaging raw: Uncooked pangan segara lan daging sapi uncooked utawa pitik kudu bisa nyegah amarga kasempatan saka ketularan karo bakteri coliform, toxoplasmosis, lan Salmonella.

 

daging Deli: Deli meat wis ditemokake kanggo ono racune karo Listeria, kang bisaDeli daging sabab gogrog. Listeria uasually nyampur karo plasenta lan iki bisa nginfèksi bayi,kang bisa mimpin kanggo infèksi utawa getih peracunan ing baby.If sampeyan lagi ngandhut lan sampeyan lagi mikir bab mangan Deli, priksa manawa sampeyan reheat meat kanggo steaming tingkat sadurunge mangan .
 

iwak garangGarang pangan Sea :Garang pangan segara asring dipunwastani lox, gaya nova, kippered,
utawa jerky kudu bisa nyegah amarga bisa ono racune karo Listeria. (Padha aman nganggo nalika lagi ing komponèn nang meal sing wis mateng, kaya casserole a.)

raw Seafood: Saklawasé kabeh penyakit pangan-digawe segara wis micu dening laut uncooked,kalebu oysters, clams, lan mussels. aids Cooking in infèksi nyegah, nanging iki ora nyegah infèksi-related ganggang kang

pangan segara mentahankaro abang-colored tides.Raw laut nuduhke bebaya kesehatan for everyone, Empu padha kudu nyegah saindhenging meteng.

kafein: Senajan riset paling wis ditampilake sing tingkat saka kafein diijini kanggo konsumsi arep Moderate, sampeyan bakal nemokake wong sing nandheske sing tingkat dhuwur saka kafein bisa gadhah miscarriages. iku tansah dianjurake sing wanita ngandhut supaya kafein saindhenging trimester kawitan supaya nyuda kemungkinan saka gadhah keguguran. biasane, kafein kudu bisa diwatesi kanggo kurang saka 200 Mg saben dina sak meteng.

kafein

Kafein punika saestu diuretic, tegesipun bakal bantuan ngilangke cairan ing body.This bisa mimpin kanggo mundhut banyu lan kalsium . Wis Apike wanita akal kudu tansah kathah ngombe banyu, jus, lan susu tinimbang njupuk ombenan caffeinated. Nanging, sawetara riset wis lantaran Jumlah dhuwur saka kafein wis karo keguguran, lair prematur lan bobot lair kurang, ing infants.The cara paling apik kanggo ngamanake bayi iku supaya konsumsi saka kafein sak meteng.

raw Eggs: endhog mentahan utawa jajanan kang ngandhut endhog mentahan kudu bisa nyegah amarga cenderung saka infèksi Salmonella. Sawetara dressings Caesar krasan, mayonnaise, krasan ngruwat beku utawa custards, lan Hollandaise sauces bisa digawe nggunakake eggs.When mentahan iki mlaku masak sawijining dadi cara dawa kanggo nyegah infèksi Salmonella lan masalah realated sawijining.endhog mentahan

In a commercial sense manufactured frozen treats, dressings, lan eggnog sing digawe karo endhog pasteurized lan iki ora ningkatake kemungkinan saka infèksi Salmonella. Restaurants kudu bisa nggunakake endhog pasteurized kanggo meh kabeh preparation resep kang digawe nggunakake endhog mentahan, contone sauce Hollandaise utawa dressings.

susu Unpasteurized: susu Unpasteurized bisa duwe Listeria. Tansah mesthekake yen sembarang susu sampeyan ngombe babar blas pasteurized.susu Unpasteurized

alkohol: Ana ora ana jumlahe saka alkohol sing dianggep dadi aman saindhenging meteng, lan iki alesan alkohol kudu bisa nyegah sak meteng. alkohol Prenatal bisa women pembangunan kesehatan konsumsi baby.Continual saka alkohol uga bisa mimpin kanggo janin sindrom Alkohol uga kelainan ngremboko liyane sing gegandhengan.alkohol In case you have been consuming alcohol before your pregnancy, sawijining utomo sing mungkasi iki saiki mung kanggo kondisi lan kesehatan bayi minangka well.It Apike sampeyan nyegah intake alkohol sak nyusoni. Intake alkohol sak dipakani susu bisa mbebayani minangka iki bisa nimbulaké sawetara masalah kesehatan pranala menyang ditakdirake anyar.
keju Soft: Iku penting kanggo ngerti sing Diimpor keju alus duwe Listeria ing wong. Iki alesan ngapa wanita akal sinaosa supaya keju alus ing pangan utawa jajanan sing. Miturut riset kabeh keju non-diimpor alus diprodhuksi nyebabake susu pasteurized sing babar blas aman kanggo nganggo.

keju alus

Seafood karo Mercury: Seafood diisep dhuwur saka Mercury Empu iki kudu bisa nyegah. Mercury migunakaken sak meteng kathah digandhengake karo defectsas ngremboko uga karusakan otak.

Mercury ing iwak

Sawetara conto apik laut iki kalebu: Hiu, swordfish, king spanish mackerel, lan tilefish. Sawijining penting kanggo Wigati sing Canned, tuna cahya umume kasusun saka sawetara jumlahe ngisor saka Mercury saka tuna liyane, nanging pancet kudu mung dipangan moderately.Certain jinis panganan laut digunakke ing sushi kudu bisa nyegah amarga saka jumlah dhuwur saka Mercury.

sumber:Food Supaya Sajrone metenge First trimester

Pusat Control lan penyakit Nyegah,

U.S. Food lan tamba Administration,

Kafein lan meteng.

Reply

High protein diet plan
High Protein Diet Plan Kanggo Weight Loss
healthy low-carb breakfast
Tips for a sedheng milai sarapan Resep Sehat
Gluten intolerance symptoms in Adults
gejala intolerance Gluten ing diwasa
best healthiest meats to Eat
Ham-paling daging healthiest kanggo Mangan
asam medhune Kelainan bipolar diabetes
Symptoms Of Bipolar Disorder
Gejala Of Rong sifat kelainan(Manic & Hypermanic Episodes)
Hypomanic Episode
Episode Hypomanic (Gejala Hypomanic)
Apa gerah gejala medhune asam?
lose weight by walking
Cara Ilang bobot dening lumampah
Lose weight by cycling
Cara Ilang Bobot dening Kayaking
ways-to-lose-fat
Cara kanggo ilang lemak:Lali Hype-Waca Apa makarya kanggo kula!
Six Ways efektif kanggo Ilang Lemak
Baby trimester kawitan
fertile days after period
Dina subur Sawise Periode-Carane Ngetung subur Days Panjenengan!
Food To Avoid During Pregnancy First Trimester
Food Supaya Sajrone metenge First trimester
Baby gender reveal ideas
Baby Gender Reveal Ideas:Sampeyan bisa pengaruhe gender bayi kang?
lose weight by walking
Cara Ilang bobot dening lumampah
healthy low-carb breakfast
Tips for a sedheng milai sarapan Resep Sehat
Best way to lose belly fat
Cara paling apik kanggo ilang padharan lemak Kanggo Men Wanita
Lose weight by cycling
Cara Ilang Bobot dening Kayaking